İzzetpaşa Ortaokulu

WEB https://izzetpasaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İZZETPAŞA MAH. 840 SK. IZZETPAŞA ORTAOKULU ERZINCAN BLOK NO 19 MERKEZ / ERZİNCAN
VİZYON : Çevreye karşı duyarlı, problemlerine çözüm üretebilen, demokrasiye inanan, ülke kalkınmasında görev alan, mutlu bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Yenilikçi ,kendine ve öz değerlerine güvenen, teknolojiyi kullanan, üst öğretime hazır yetenekli öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Voleybol Yıldız erkek ve kız takımlarımızın,Bocce,Dart ve Halk oyunlarında il ve bölge birincilikleri var.

Öğretim Şekli :normal
Saatler : 8:30-15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : 6 numaralı Şehiriçi ulaşım otobusleriyle ulaşım sağlanıyor.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : okulumuz şehir merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : OKUL SPORLARINDA YILDIZLAR VE MİNİKLER VOLEYBOL MÜSABAKALARI KATILIM YAPILIYOR.HALK OYUNLARI YARIŞMALARINA KATILIM SAGLANDI. İL GENELİNDE YILDIZLAR ERKEK VE KIZ TAKIMLARIMIZ BİRİNCİLİK ELDE ETMİŞ VE İLİMİZİ TOKAT TURHAL DA TEMSİL ETMİŞTİR.HALK OYUNLARINDA KIZ EKİBİMİZ İL İKİNCİLİĞİ KAZANMIŞTIR.
Bilimsel Etkinlikler : HER YIL TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI DÜZENLENİYOR.
Proje Çalışmaları : BU BENİM ESERİM PROJE YARIŞMASINA 35 ADET PROJE İLE KATILMIŞTIR.2514 PROJE ARASINDAN 2 PROJEMİZLE İLİMİZİ ERZURUM BÖLGE PROJE SERGİSİNDE TEMSİL ETMİŞTİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERESMUS-K PROJESİ HAZIRLANARAK KATILIM SAĞLANMIŞTIR.